We kennen On van de high-end hardloopschoenen. Nu komen ze met een schoen die speciaal is ontworpen voor stedelijk avontuur en reizen; de geheel nieuwe Cloud Hi. De schoen is ideaal voor zowel in de stad of tijdens een flinke wandeling in de natuur.  

De Cloud Hi is gebaseerd op het iconische Cloud-silhouet van On, ontwikkeld met een hogere kraag. Het combineert atletische prestaties en technisch materiaal met street-ready stijl. Tegelijkertijd biedt het alle technische kwaliteiten die essentieel zijn voor On’s schoenen, zoals de gepatenteerde Cloud-technologie en Helion superfoam.

Een beschermend hoog profiel, gewatteerde hiel en hoogwaardige inlegzool bieden veel comfort. De TPU-veterlus zorgt voor een unieke veterconfiguratie en -look. Het bovenwerk is gemaakt van speciaal ontworpen mesh voor lichtgewicht, ademend comfort. Het beschikt over synthetisch suède voor stijl die overal past en de zorgvuldig vervaardigde Speedboard maximaliseert energie-efficiëntie voor meer voorwaartse beweging. Kortom: de Cloud Hi is gemaakt om de instincten van je avonturier te omarmen en de stad te voet te verkennen.

De Cloud Hi wordt gelanceerd in vier verschillende kleuren voor zowel mannen als vrouwen en is verkrijgbaar op de ON website en geselecteerde retailers. 

<