De Gear4 cases voor smartphones staan bekend om hun robuustheid. Nu introduceert Gear4 zijn zwaarste beveiligingsoptie voor smartphones tot nu toe: de Gear4 Platoon. Deze uiterst duurzame iPhone-behuizing biedt een valbescherming tot een hoogte van maar liefst zes meter – dat is hoger dan het gemiddelde raam op de tweede verdieping – dankzij het innovatieve tweeledige ontwerp en de extra impactbescherming van slimme D3O-technologie.

Met de Platoon iPhone case tilt Gear4 valbescherming naar een nog hoger niveau. De D3O-technologie wordt dankzij zijn lichte gewicht en extreme impactbescherming onder meer gebruikt door de Amerikaanse Special Forces en de achterkant van de Platoon is verstevigd met speciaal polycarbonaat dat onder andere gebruikt wordt in kogelwerend glas. Schokabsorberend TPU en de ruime hoeveelheid D3O voorkomen dat serieuze valpartijen schade veroorzaken, zodat dure smartphones als nieuw blijven.

Gear4 Platoon

Het robuuste ontwerp van de Platoon is een eerbetoon aan de militaire apparatuur van de Amerikaanse strijdkrachten, en minstens zo robuust. De versterkte achterkant is ideaal voor het beschermen van kwetsbare, volledig glazen smartphones, terwijl de gekartelde textuur een betere grip biedt.

  • Stevige behuizing met een tweeledige constructie
  • Extreme valbeveiliging: getest vanaf zes meter
  • Extra bescherming achterkant voor alle glazen telefoons
  • Gekartelde textuur voor een betere grip
  • Slank ontwerp

<