Klipsch heeft 4 nieuwe hoofdtelefoons geïntroduceerd. De hoofdtelefoons uit de Klipsch T5-serie zijn klein en licht. Door het True Comfort -ontwerp draag je deze in-ears probleemloos urenlang. Geen vermoeide oren door de uitgekiende constructie met zachte, ovale siliconen oordopjes, wél een uitstekende geluidsisolatie. Topper uit de nieuwe lijn is de unieke T5 True Wireless: volledig draadloos met 2 losse bluetooth 5.0-headphones. Dat is van muziek genieten in alle vrijheid, waar je ook bent en wat je ook doet.

Klipsch baseert de technologie van de headphones op die van zijn befaamde luidsprekers, en voegt hier maximale gebruiksvriendelijkheid aan toe. Omdat elke gebruiker andere eisen stelt aan zijn of haar headphones, heeft Klipsch 4 gepatenteerde varianten ontwikkeld voor de T5-serie. Voor ultra-vrijheidslievende gebruikers is er de volledig draadloze T5 True Wireless. Zakelijke professionals kunnen kiezen voor de elegante en luxe T5 Neckband, terwijl sportievelingen met de flexibele T5 Sport alle bewegingsvrijheid hebben. De T5M ten slotte is de bekabelde versie die garant staat voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit en betrouwbaarheid. Alle modellen uit de T5-serie hebben meerdere formaten oordopjes zodat ze geschikt zijn voor ieder oor en zijn spatwaterdicht conform IPX4. Klipsch zet de toon met deze nieuwe serie, een must have voor iedereen die gaat voor de beste geluidskwaliteit én gebruiksvriendelijkheid.

LEES OOK  Review: Klipsch T5 True Wireless in-ears hoofdtelefoon

T5 True Wireless: de eerste écht draadloze headphone

De Klipsch T5 True Wireless-headphone is de eerste volledig draadloze versie die Klipsch op de markt brengt. Nergens een kabel te bekennen; ook het vaak voorkomende draadje tussen beide oordoppen ontbreekt. Na 1 keer opladen heeft de T5 True Wireless een batterijduur van 8 uur.  Wie daar niet genoeg aan heeft, kan de headphones nog eens 3 x 8 uur opladen. Dat gaat gemakkelijk met de bijgeleverde bewaar-en-oplaadcase, een strak design uitgevoerd in geborsteld metaal.

De T5 True Wireless heeft maar liefst 4 Clear Voice Chat (cVc)-microfoons die zorgen voor een kristalhelder geluid tijdens gesprekken en minimale omgevingsruis. De bluetooth 5.0-chipset vraagt weinig batterij-energie maar levert wel een sterk signaal en groot bereik. De ergonomisch vormgegeven en comfortabele oordopjes garanderen eindeloos luisterplezier, zonder vermoeide oren.

De Klipsch T5 True Wireless kost € 199,- en is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

De andere modellen uit de T5 serie zijn:

Klipsch T5 Neckband

De draadloze Klipsch T5-headphone met nekband is speciaal ontworpen voor de zakelijke professional. Deze efficiënt bedienbare headphone valt op door het slanke design en een prettig dragende, zachte handgestikte leren band.

De Klipsch T5 Nekband kost € 129,- en is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

Klipsch T5 Sport

Muziek inspireert, geeft ritme en zweept je op tot nog betere prestaties. Voor alle sporters introduceert Klipsch daarom de T5 Sport: speciaal ontworpen in-ears die zelfs  onder de meest extreme sportieve omstandigheden stevig blijven zitten.

LEES OOK  Review: Klipsch T5 True Wireless in-ears hoofdtelefoon

De Klipsch T5 Sport kost € 119,- en is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

Klipsch T5M

Comfort, geluidskwaliteit en betrouwbaarheid komen samen in de Klipsch T5M bekabelde headphones. Geen batterij of bluetooth nodig, de dynamische driver levert optimaal vermogen en een vol basgeluid.

De Klipsch T5M kost € 79,- en is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

 

<