Jimmy Chin’s voeten hebben hem gebracht waar de meesten alleen maar van dromen. Of de beroemde fotograaf nu de hoogste toppen van de Himalaya beklimt of thuis in het Grand Teton National Park wandelt, hij heeft zijn uitrusting nodig om op het hoogste niveau te presteren – en dat begint vanaf de basis. Daarom vroeg Stance Jimmy om de ​​nieuwe Adventure Line te ontwikkelen, waarbij de designkennis van het merk werd gecombineerd met Jimmy’s ervaring voor sokken met weergaloze prestaties.

“Ik zoek altijd eerst naar functionaliteit in mijn uitrusting. Het moet onder alle omstandigheden goed presteren. Omdat schoenen en voeten zo belangrijk zijn in de bergen, heb ik iets nodig dat goed aanvoelt, goed functioneert, mijn voeten beschermt door ze droog te houden, vocht af te voeren en mijn voeten te beschermen tegen blaren.”

Jimmy Chin

Stance Adventure Line

Stance-designer Christian Schrader werkte rechtstreeks samen met Jimmy om de gedegen kennis en eisen van de legendarische klimmer/fotograaf in de Adventure Line te verwerken.

“Jimmy was geweldig in de zin dat hij met een paar ideeën en concepten kwam en ons er vervolgens mee liet lopen. Hij vertrouwde erop dat wij alles van sokken wisten.”

De lijn is onderverdeeld in drie categorieën op basis van het beoogde gebruik: Outdoor, Hike en Trek. De Outdoor-collectie is bedoeld voor dagelijks gebruik, de Hike-collectie is het beste voor langere wandelingen, terwijl de Trek-collectie alle s in huis heeft voor grootschalige expedities. In de hele Adventure Line wordt merinowol gebruikt – het ideale materiaal voor warmte- en vochtregulatie.

LEES OOK  Backdoor - de nieuwe vierpersoons tent van Heimplanet

De Hike- en Trek-modellen zijn afgewerkt met de FEEL360-technologie. deze technologie zorgt voor optimale vochtregulering, geurbestrijding en slijtvastheid.

<