Genieten van de natuur, stilte, even helemaal niets – een echte outdoor fanatiekeling weet er alles van. Even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte gevuld met werk, technologie, stress en sociale verplichtingen. Maar what about je dagelijkse bakkie pleur?
Als je de volgende coffee gadgets mee hebt dan kan jouw outdoor ervaring er alleen maar nóg beter op worden:

1Met een luxe touch

Niemand die zegt dat jouw outdoor ervaring niet ook een beetje luxueus mag zijn. Deze kleine en lichte espressomaker van Wacaco maakt gebruikt van een zogenaamd semiautomatisch piston, zodat jij je eigen heerlijke espresso overal kan maken. Het enige wat je nodig hebt? Wat water en je favoriete bonen.

2Old-school koffie maken

Met een percolator koffie maken kent natuurlijk al een heerlijk ambachtelijk gevoel. En als je het op een open vuurtje mag doen, geeft dat helemaal een cowboy-ish gevoel. De Stanley Adventure Percolator Coffee Pot is heel eenvoudig van design, maar super in gebruik. Je kan er tot 6 koppen mee zetten en de siliconen grip maakt dat je de koffie makkelijk en zonder je vingers te branden kan uitserveren.

4Super snelle koffie

De Jetboil Flash Java Kit is een vrij complete outdoor-set met een brander en beker ineen. Zo kan je onderweg niet alleen eenvoudig maar vooral ook snel een koffie maken (of iets anders). En handig; er zit een temperatuur indicator op de neopreen hoes die aangeeft wanneer het water warm genoeg is om je kopje koffie te maken.

Ik hoop dat deze coffee gadgets je hebben kunnen inspireren. Meer over koffie vind je op de site van Daily Cappuccino