4 x de beste outdoor coffee gadgets

Genieten van de natuur, stilte, even helemaal niets – een echte outdoor fanatiekeling weet er alles van. Even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte gevuld met werk, technologie, stress en sociale verplichtingen. Maar what about je dagelijkse bakkie pleur? Als je de volgende coffee gadgets mee hebt dan kan jouw outdoor ervaring er alleen maar nóg beter op worden:

Met een luxe touch

de beste outdoor coffee gadgets

Niemand die zegt dat jouw outdoor ervaring niet ook een beetje luxueus mag zijn. Deze kleine en lichte espressomaker van Wacaco maakt gebruikt van een zogenaamd semiautomatisch piston, zodat jij je eigen heerlijke espresso overal kan maken. Het enige wat je nodig hebt? Wat water en je favoriete bonen.

Old-school koffie maken

de beste outdoor coffee gadgets

Met een percolator koffie maken kent natuurlijk al een heerlijk ambachtelijk gevoel. En als je het op een open vuurtje mag doen, geeft dat helemaal een cowboy-ish gevoel. De Stanley Adventure Percolator Coffee Pot is heel eenvoudig van design, maar super in gebruik. Je kan er tot 6 koppen mee zetten en de siliconen grip maakt dat je de koffie makkelijk en zonder je vingers te branden kan uitserveren.

Minimalistisch bakkie koffie

Wil je echt voor ’the simple deal’ gaan, dan is de Snow Peak Coffee Drip echt iets voor jou. Niet is dit exemplaar bijzonder licht (slechts, 4,9 gram), ook kan je het helemaal plat opvouwen. Het neemt dus ook echt bijna geen ruimte in. Je moet wel weten hoe je goede filterkoffie moet zetten.

Super snelle koffie

de beste outdoor coffee gadgets

De Jetboil Flash Java Kit is een vrij complete outdoor-set met een brander en beker ineen. Zo kan je onderweg niet alleen eenvoudig maar vooral ook snel een koffie maken (of iets anders). En handig; er zit een temperatuur indicator op de neopreen hoes die aangeeft wanneer het water warm genoeg is om je kopje koffie te maken.

Ik hoop dat deze coffee gadgets je hebben kunnen inspireren. Meer over koffie vind je op de site van Daily Cappuccino

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

The Toughest Forces on Earth; een kijkje in ’s werelds meest exclusieve militaire eenheden

De nieuwe Netflix-docuserie "The Toughest Forces on Earth" biedt een kijkje in een aantal van 's werelds meest exclusieve en mysterieuze militaire eenheden.

De langverwachte Sonos Ace koptelefoon is er

Na jaren van speculatie en verwachtingen heeft Sonos eindelijk zijn eerste koptelefoon onthuld: de Sonos Ace.

De duurzame wereld van Fjällräven: stijlvol en functioneel!

Fjällräven is niet alleen een stijlicoon, maar ook een merk dat zich onderscheidt door duurzaamheid en praktische functionaliteit. Met hun 'We Are Fjällräven' campagne...