4 x de beste outdoor coffee gadgets

Genieten van de natuur, stilte, even helemaal niets – een echte outdoor fanatiekeling weet er alles van. Even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte gevuld met werk, technologie, stress en sociale verplichtingen. Maar what about je dagelijkse bakkie pleur? Als je de volgende coffee gadgets mee hebt dan kan jouw outdoor ervaring er alleen maar nóg beter op worden:

Met een luxe touch

de beste outdoor coffee gadgets

Niemand die zegt dat jouw outdoor ervaring niet ook een beetje luxueus mag zijn. Deze kleine en lichte espressomaker van Wacaco maakt gebruikt van een zogenaamd semiautomatisch piston, zodat jij je eigen heerlijke espresso overal kan maken. Het enige wat je nodig hebt? Wat water en je favoriete bonen.

Old-school koffie maken

de beste outdoor coffee gadgets

Met een percolator koffie maken kent natuurlijk al een heerlijk ambachtelijk gevoel. En als je het op een open vuurtje mag doen, geeft dat helemaal een cowboy-ish gevoel. De Stanley Adventure Percolator Coffee Pot is heel eenvoudig van design, maar super in gebruik. Je kan er tot 6 koppen mee zetten en de siliconen grip maakt dat je de koffie makkelijk en zonder je vingers te branden kan uitserveren.

Minimalistisch bakkie koffie

Wil je echt voor ’the simple deal’ gaan, dan is de Snow Peak Coffee Drip echt iets voor jou. Niet is dit exemplaar bijzonder licht (slechts, 4,9 gram), ook kan je het helemaal plat opvouwen. Het neemt dus ook echt bijna geen ruimte in. Je moet wel weten hoe je goede filterkoffie moet zetten.

Super snelle koffie

de beste outdoor coffee gadgets

De Jetboil Flash Java Kit is een vrij complete outdoor-set met een brander en beker ineen. Zo kan je onderweg niet alleen eenvoudig maar vooral ook snel een koffie maken (of iets anders). En handig; er zit een temperatuur indicator op de neopreen hoes die aangeeft wanneer het water warm genoeg is om je kopje koffie te maken.

Ik hoop dat deze coffee gadgets je hebben kunnen inspireren. Meer over koffie vind je op de site van Daily Cappuccino

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De Aston Martin DB12 is een forse evolutie

Met de nieuwe DB12 is Aston Martin klaar voor de toekomst. De auto valt vooral op door het ontbreken van een essentieel onderdeel. Dat...

Mark Zuckerberg heeft de Murph voltooid in een opmerkelijk korte tijd

Wij hoeven je niet te vertellen wie Mark Zuckerberg is. Maar misschien weet je nog niet dat hij onlangs indruk heeft gemaakt op fitnessfanaten...

Howlin’: The sunglasses of choice for both sports and leisure

Sports eyewear brand Vallon has taken a unique approach to its lifestyle sunglasses. Operating under the slogan “Classic style, maximum performance” they have made...