Fashion Icons: De Baracuta G9 Harrington jas, een tijdloze must have

Op zoek naar een goed product tegen de regen richtte de broers John en Isaac Miller in 1937 Baracuta op. In hun Chorlton Street fabriek in Manchester werd de basis gelegd voor het ontwerp van de Baracuta G9 Harrington jas. In de loop der jaren is het een icoon geworden doordat de G9 geliefd werd bij artiesten, sportsterren en muziekidolen. Mede door eenvoud en veelzijdigheid werd de G9 omarmt door bekendheden als Steve McQueen, Frank Sinatra, Elvis Presley, Daniel Graig en Jason Statham.

Kenmerken Baracuta G9

De jas kenmerkt zich door een minimalistisch, strak ontwerp, een ritssluiting en flapzakken met knoopsluiting. Is vervaardigd van waterafstotend door de poly/katoen buitenzijde en heeft een Coolmax katoenen Fraser Tartan binnenzijde.

De Baracuta G9 is sinds haar eerste fabricage nagenoeg onveranderd, op partnerships met partijen na. Maar weinig tot geen uiterlijke veranderingen. Slechts een kwestie van etikettering en kleine aanpassingen aan de pasvorm.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Natuurlijke koopstop: Hoe de buitenlucht je portemonnee beschermt

Je kent het wel: je loopt door de stad, ziet een etalage vol glimmende gadgets of hippe kleding, en voor je het weet sta...

Het Horloge van de Tijd: Omega’s Seamaster Diver 300M America’s Cup

Als je op zoek bent naar een horloge dat niet alleen de tijd bijhoudt, maar ook een stuk geschiedenis om je pols draagt, dan...

Sonos Ace: een audiofiele droom of overhyped nieuwkomer?

Sonos Ace: een audiofiele droom of overhyped nieuwkomer?