Kies jij voor de ultieme James Bond trip?

Wil jij als James Bond op vakantie? Dat kan natuurlijk op eigen gelegenheid. Maar aan je helemaal Bond voelen hangt een prijskaartje. Black Tomato en EON Productions slaan de handen in één om je een onvergetelijke trip te bezorgen!

In maart 2023 brengen Black Tomato en EON Productions zestig privéreizen in beperkte oplage met de titel “The Assignment: Europe” in de verkoop. Deze omvatten ervaringen die zijn onderschreven door EON Productions, het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde productiebedrijf dat sinds 1962 de James Bond-films maakt. Verzeker vroeg uw plaats met een enkele, terugbetaalbare aanbetaling en ontvang een van onze unieke Globe-Trotter attachékoffers. Elke reis is op maat gemaakt, met ervaringen die zijn onderschreven door EON Productions en gemaakt met hun locatiemanagers. 

Unieke 007 ervaring

De reis omvat unieke 007-ervaringen in Londen, Parijs, Monaco, het Comomeer en Venetië. Alle details van de ervaring – inclusief de prijs – worden in maart 2023 vrijgegeven. U kunt uw reisdata kiezen in 2023 of 2024 – de aanbevolen reistijd is tussen mei en september.

Stel een van de Black Tomato x 007-trips veilig voor een aanbetaling van £ 10.000 (of een veelvoud van £ 10.000). Met een aanbetaling ontvangen alle schenkers een complementaire Globe-Trotter attachékoffer in beperkte oplage. Deze kan, net als een voucher, worden ingewisseld voor de reis zodra de volledige details bekend zijn gemaakt in maart 2023.

Wanneer alle details van onze reizen in maart 2023 worden gepubliceerd en u wil boeken, wordt uw aanbetaling verrekend met de prijs van de reis, waarbij het resterende saldo twaalf weken voor vertrek van uw reis moet worden betaald.”

Wat ga je als 007 doen?

Hoewel de prijs van de trip pas in november bekend wordt gemaakt, kun je je alvast inschrijven voor de e-mails van Black Tomato x 007. Dat kan door op de aankondigingspagina helemaal naar beneden te scrollen. Op diezelfde pagina kun je je ook aanmelden voor de pre-sale, daarmee kun je jezelf volgens de website een plek garanderen (ik hoop voor je dat je minimaal £ 10.000 klaar hebt liggen). Je reist alleen of met een zelfgekozen groep. Dit kan omdat elke trip op maat wordt gemaakt. Van tevoren kun je eventuele wensen doorgeven, al zitten er wel een aantal vaste onderdelen in het programma. Voor meer informatie kun je de FAQ lezen op de website.

Black Tomato

Black Tomato is een luxe reisorganisatie die als doel heeft om “innovatieve en inspirerende ervaringen” aan te bieden “voor individuen, koppels, gezinnen en groepen.” Het bedrijf bestaat sinds 2005 en is aangesloten bij de Association of British Travel Agents. De naam van het bedrijf komt voort uit een van hun eigen avonturen;

“Op een avond, ergens in een achterafstraatje, kwam Tom [een van de oprichters] de zwarte tomaat tegen op een menukaart. Toen hij ernaar vroeg, vertelde een trotse local hem dat hij de kans om van deze “zeldzame en geweldige” proefervaring te genieten nooit mag laten liggen.

Geïnspireerd door het moment, vertelde Tom dit gesprek aan zijn vrienden en ze besloten om de Black Tomato van de reiswereld te worden: een bedrijf dat zeldzame en prachtige ervaringen biedt.”

Dit artikel werd geschreven door Gosse Drent en verscheen eerder op James Bond Nederland. De grootste James Bond community van Nederland.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Veriwatch; een gereanimeerde klassieker voor dagelijks gebruik

Na lang wachten arriveerde vorige maand de Veriwatch Octopus 1973 Classic. Een horloge uit Italië met Zwitsers uurwerk dat we mogen reviewen met onze...

Tips voor een trip naar Japan, het land van de reizende zon

Japan spreekt tot de verbeelding. De cultuur, mensen, infrastructuur en gebruiken zijn zo anders dan bij ons. Je kan er een boek over schrijven....

De nieuwe Toyota GR Yaris is een 280pk sterk bommetje op wielen

Toyota GAZOO Racing is een begrip in het World Rally Championship. Ze strijden sinds 2017 mee met Yaris WRCs en zijn succesvol. De Yaris...