Go gorpcore met de Colmar Mountain Attitude collectie

Het Italiaanse kledingmerk Colmar heeft afgelopen winter voor het eerst de ‘Mountain Attitude’ lijn geïntroduceerd. De sleutelwoorden voor Comar’s Mountain Attidude voorjaars- en zomercollectie zijn: stijlvol, minimalistisch, veelzijdig, functioneel, stedelijk en sportief. Deze collectie combineert stedelijke en prestatiegerichte elementen in een gorpcore-stijl.

Tijdloze producten die je beslist in je garderobe moet hebben. Kledingstukken die multifunctioneel zijn en aan elke behoefte voldoen, van comfortabele outfits voor in de stad tot functioneel voor in de natuur. Duurzaam geproduceerd, ademend vermogen, multifunctioneel en inpakbaar zijn de belangrijkste kenmerken van de Mountain Attitude collectie van Colmar – ideaal voor op reis, maar ook voor het dagelijks leven.

Duurzaamheid

Duurzame kledingaankopen vereisen zorgvuldigheid en verantwoordelijkheid. Het is belangrijk te investeren in kwaliteitskleding die lang meegaat. Duurzaamheid speelt ook een rol in de productie, waarbij het van belang is de levensduur van restmaterialen te verlengen en/of gerecyclede vezels te gebruiken. Veel kledingstukken in Colmar’s Mountain Attitude collectie bestaan voor 70 tot 100 procent uit gerecyclede materialen en hebben een fluorkoolstofvrije (PFC-vrije) waterafstotende behandeling ondergaan.

Inpakbaar

Een selectie van de outdoor kleding in deze collectie kan eenvoudig worden opgevouwen, opgeborgen en meegenomen. Ideaal om het item op elk avontuur tevoorschijn te kunnen halen om je te beschermen tegen de elementen wanneer dat nodig is.

Functionaliteit

De Mountain Attitude kledingstukken zijn ontwikkeld op basis van een body mapping patroon dat helpt om bepaalde delen van het lichaam warm te houden en te laten ademen waar dat het meest nodig is om te allen tijde comfortabel te blijven, ongeacht het weer.

Go gorpcore met de Colmar Mountain Attitude collectie

De jassen uit de Mountain Attitude collectie van Colmar kunnen bij vele gelegenheden worden gedragen. De collectie bestaat uit jassen met klassieke of gecombineerde stikstels, met capuchon of zonder, maar ook uit shell jacks, sweatshirts, T-shirts en broeken voor een totale, eigentijdse look, geïnspireerd op het gorpcore concept, waarin stijl en technische functionaliteit in een kledingstuk gecombineerd worden. Het kleurenpalet wordt gekenmerkt door een combinatie van neutrale en felle tinten, om ton-sur-ton of gelaagd te dragen.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Een eerbetoon aan Olympisch erfgoed: de nieuwe Lacoste Olympic Heritage Collectie

Lacoste brengt een levendig eerbetoon aan het Olympisch erfgoed met de onthulling van de nieuwe capsule collectie 'Olympic Heritage'

Nike x Hyperice: Innovatieve technologie voor training en herstel

Nike en Hyperice hebben de handen ineengeslagen om de training en het herstel van sporters naar een hoger niveau te tillen. Deze samenwerking heeft...

Roger Dubuis en Lamborghini: Een explosie van groen in de nieuwe flyback chronograaf

Roger Dubuis is al jaren nauw verbonden met de racewereld. Net als het Italiaanse sportwagenmerk Lamborghini wordt het horlogehuis gedreven door superieure techniek