De zomer op zijn kop met Maison Kitsuné en Havaianas

Klaar om je voeten een stijlvolle upgrade te geven? Dan is er goed nieuws voor jou! Twee iconische merken, Maison Kitsuné en Havaianas, hebben de handen ineengeslagen om een ​​beperkte oplage collectie te creëren die je zomergarderobe een flinke dosis flair geeft.

Nu, laten we even duidelijk zijn: dit is geen typische samenwerking. Het is een ontmoeting van twee werelden die je gewoon niet kunt negeren. Maison Kitsuné, bekend om zijn Parijse chic-meets-Tokyo-stijl, en Havaianas, de Braziliaanse koning van de flip-flops, slaan de handen ineen om iets onweerstaanbaars te creëren.

Meer dan esthetiek alleen

Stel je voor: zonovergoten dagen, een verfrissend drankje in de hand en deze limited edition-schoonheden aan je voeten. Dat klinkt als de perfecte zomer, toch? Maar het gaat verder dan alleen esthetiek. Het is alsof deze collab een heel nieuw niveau van coolness toevoegt aan je zomeroutfit, zonder dat je er zelfs maar moeite voor hoeft te doen.

De zomer op zijn kop met Maison Kitsuné en Havaianas

Stijl & comfort

Wat deze samenwerking echt bijzonder maakt, is de unieke fusie van stijl en comfort. Maison Kitsuné staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen en aandacht voor detail, terwijl Havaianas al decennia lang de koning is van comfortabele, duurzame flip-flops. Dus, wanneer deze twee krachten worden gebundeld, weet je gewoon dat je iets speciaals in handen hebt.

En laten we het hebben over de esthetiek. Van gedurfde kleurencombinaties tot opvallende prints, deze collectie is een viering van individualiteit en zelfexpressie. Het is alsof je persoonlijkheid wordt uitgedrukt via je schoeisel. En laten we eerlijk zijn, wie wil er niet een statement maken met hun flip-flops?

De samenwerking bevat vier verschillende gedrukte versies van Havaianas’ meest iconische vorm. De karakteristieke vos van Maison Kitsuné, symbool van aanpassingsvermogen, is afgebeeld op het rubberen bandje van de slippers. Deze toevoeging, samen met de veelkleurige zool, maakt dit een must-have item voor de zomergarderobe. De Maison Kitsuné x Havaianas collectie is online verkrijgbaar op de websites van beide merken, evenals in de boetieks van Maison Kitsuné en Havaianas en bij geselecteerde winkels.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Een eerbetoon aan Olympisch erfgoed: de nieuwe Lacoste Olympic Heritage Collectie

Lacoste brengt een levendig eerbetoon aan het Olympisch erfgoed met de onthulling van de nieuwe capsule collectie 'Olympic Heritage'

Nike x Hyperice: Innovatieve technologie voor training en herstel

Nike en Hyperice hebben de handen ineengeslagen om de training en het herstel van sporters naar een hoger niveau te tillen. Deze samenwerking heeft...

Roger Dubuis en Lamborghini: Een explosie van groen in de nieuwe flyback chronograaf

Roger Dubuis is al jaren nauw verbonden met de racewereld. Net als het Italiaanse sportwagenmerk Lamborghini wordt het horlogehuis gedreven door superieure techniek