Gelijktijdig met de lancering van de OnePlus 8T werden de nieuwste in-ear oordopjes gepresenteerd. De OnePlus Buds Z zorgen voor een betere muzikale ervaring voor gebruikers onderweg. De oordopjes zijn uitgerust met geavanceerde 10 mm dynamische drivers voor een rijkere, booming bass die samen met de bass boost-technologie voor hartverwarmende audio zorgt.

Uitgerust met een dynamische 3D-stereo van Dolby Atmos, zorgen de OnePlus Buds Z voor een fantastische soundstage. De oordopjes zorgen volledig opgeladen voor een indrukwekkende speeltijd van twintig uur, terwijl een snelle laadbeurt van tien minuten voor drie uur speelplezier zorgt.

Ook als speciale editie verkrijgbaar

OnePlus oordopjes zijn verkrijgbaar in White en als speciale editie in een kleurstelling door de kunstenaar Steven Harrington. Ze hebben een gepolijst schelpenpatroon en worden geleverd met drie maten siliconenoordopjes voor een goede, stabiele en comfortabele pasvorm. De OnePlus Buds Z zijn voorzien van Bluetooth 5.0, reductie van omgevingsgeluid voor het opnemen van stemmen en Quick Pair voor uitzonderlijk geluid bij een conference call, een film of simpelweg muziek onderweg.

Zweet- en waterbestendig

De OnePlus Buds Z bieden niet alleen superieure audiokwaliteit, maar zijn door hun IP55-waardering ook nog eens zweet- en waterbestendig tijdens bijvoorbeeld het hardlopen en workouts in de sportschool. Door de Quick Switch-functie kunnen gebruikers heel eenvoudig en intuïtief de muziek bedienen met behulp van de double-tap.

De OnePlus Buds Z in White is vanaf 4 november 2020 verkrijgbaar voor 59 euro. De prijs en de beschikbaarheid van de speciale editie worden op een later moment bekend gemaakt. 

OnePlus Buds Z draadloze in-ear oordopjes
<