De Leatherman FREE T4. Wij berichtten al eerder over de Leatherman FREE P2 en P4. Nu heeft Leatherman heeft het zakmes opnieuw uitgevonden. De nieuwe FREE T4 is namelijk een zakmes dat supersoepel opent en sluit. Dat is te danken aan het multifunctioneel innovatieve, magnetische openings- en vergrendelingsmechanisme. Het bedieningsgemak van een zakmes was nog nooit zo groot: er komt geen nagel meer aan te pas.

Leatherman herintroduceert het zakmes met de FREE T4

De Leatherman T4 is een gereedschapskist in zakformaat met twaalf tools, verborgen in de handgreep. De T4 is uitgevoerd met een mes, schaar, flessenopener, priem, doosopener, vijlen, pincet en vier schroevendraaiers. Hiermee fix je in een handomdraai elke kleine klus.

Leatherman FREE

De nieuwe FREE-lijn kenmerkt zich door het unieke magnetische design. Bovendien vermindert dit mechanisme slijtage aan de individuele onderdelen waardoor de T4 een nog langere levensduur heeft dan al zijn voorgangers. Er is ook een eenvoudigere versie uitgebracht, de FREE T2.

De FREE T4 en T2 zijn verkrijgbaar bij de outdoorspecialist, inclusief nylon etui. De prijzen zijn respectievelijk € 79,95 en € 49,95.

Koop hier de Leatherman FREE T4

Koop hier de Leatherman FREE T2

Leatherman herintroduceert het zakmes met de FREE T4

<