Het vernuftige magnetische sluit- en vergrendelmechanisme van Leatherman Free is de beste uitvinding sinds de multitool zelf. Deze nieuwe generatie multitools maakt slim gebruik van magneten waardoor de tools supersoepel openen en sluiten. Als eerste komt de P-serie op de markt met de P2 en P4, multifunctionele tools met tang die je echt versteld doen staan.

De tools van de Leatherman Free, P2 en P4 zitten aan de buitenkant waardoor je er makkelijk bij kunt. Bij het openen klikt de tool moeiteloos los van de magneet waardoor hij als vanzelf openklapt. Zodra hij in de vergrendeling valt voel en hoor je duidelijk dat hij vastklikt. Zo hoeft er nooit meer een vingernagel aan te pas te komen. Het is bijna magisch, je moet het echt zelf eens proberen. 

Magnetisch openingsmechanisme

De Free-modellen zijn licht van gewicht en uitgevoerd met verwisselbare draadknippers. Bijkomend voordeel van het magnetische mechanisme is dat de individuele onderdelen nauwelijks verslijten. Zo heeft de Free een nog langere levensduur dan zijn voorgangers.

Met de Leatherman Free altijd het juiste gereedschap bij de hand

Met de P2 heb je voor iedere klus het juiste gereedschap bij de hand. Hij beschikt over 19 functies waaronder een punttang, gewone tang, draadknipper, kabelknipper, krimptang, mes, schaar, hout- en metaalvijl, platkop en kruiskop schroevendraaiers, priem, blikopener, flessenopener, kabelstripper, verpakkingsopener, meetlat en draagclip. Voor de P4 komt daar nog een zaag en kartelmes bij.

De Leatherman FREE P2 en P4 zijn verkrijgbaar bij de outdoorspecialist, inclusief nylon etui. De prijzen zijn respectievelijk € 169,95 en € 199,95.

Koop hier de Leatherman FREE P2

Koop hier de Leatherman FREE P4

<