Home Cinema Next Level met de Sonos Arc

De Sonos Arc moet de ultieme home cinema-beleving worden van Sonos. Met slim, aanpasbaar bioscoopgeluid, ondersteuning voor Dolby Atmos en stembediening introduceert Arc een nieuwe standaard voor premium home cinema-geluid. Arc bouwt door op de toonaangevende innovaties van Sonos op het gebied van home cinema. Met door software aangedreven audio die luisteraars onderdompelt in dramatische details, kristalheldere dialogen en indrukwekkende bass. Inclusief ondersteuning voor Dolby Atmos.

Sonos Arc soundbar

Arc is meer dan een soundbar. Hij voorziet alles wat je kunt streamen van briljant geluid dat is afgestemd op wat er wordt afgespeeld. Van films en series, tot muziek, podcasts en radio als de tv uit staat. Arc wordt aangedreven door S2, het nieuwe sound experience-platform van Sonos, en maakt een krachtig home cinema-systeem eenvoudig. Arc biedt een ongeëvenaarde keuze aan luister- en bedieningsopties, plus de mogelijkheid om het systeem uit te breiden.

Home Cinema Next Level met de Sonos Arc Premium Smart Soundbar

Dolby Atmos content

Prijswinnende programma’s en films worden wereldwijd gestreamd in geluid met steeds
hogere resoluties. Op dit moment zijn er meer dan 25 videostreamingdiensten en tv-providers die Dolby Atmos-content streamen. Dat maakt een indrukwekkende thuisbioscoop-beleving toegankelijker.

Sonos Arc is een premium, smart soundbar die een ultrabreed geluidsveld en een indrukwekkende bass produceert. Elf hoogwaardige drivers, waarvan er twee omhoog zijn gericht voor 3D-geluid, produceren verbluffende details en een dramatische helderheid en diepte. Arc is afgesteld in samenwerking met Oscarwinnende mixtechnici, en stelt zijn geluidsprofiel met software af op basis van je home cinema-installatie en wat er wordt afgespeeld. Of dat nu stereo, Dolby Audio 5.1 of Dolby Atmos is.

Trueplay tuning-technologie

Luisteraars kunnen het geluid van Arc finetunen in de Sonos-app met functies als Spraak- versterking die stemmen nóg helderder laat klinken, of de Nachtmodus die harde geluidseffecten dempt. Ook is de Trueplay tuning-technologie van Sonos bijgewerkt. Daarmee wordt het akoestische profiel van Arc horizontaal en verticaal aangepast op basis van de indeling van de ruimte waar hij in staat.

Arc is verkrijgbaar in mat zwart en mat wit. De afgeronde grille van 270 graden, en het naadloze design voor multidimensionaal geluid zorgen dat hij op een elegante manier in elk interieur past. Plaats Arc voor een staande tv, of bevestig hem aan de muur met een speciale (apart verkrijgbare) muurbeugel. Een verbinding via HDMI eARC of ARC houdt de installatie eenvoudig.

Arc is gebouwd op het nieuwe S2-softwareplatform van Sonos, en kan worden bediend met de nieuwe Sonos-app, een tv-afstandsbediening, Apple AirPlay 2 en je stem via de Google Assistent.

Home Cinema Next Level met de Sonos Arc Premium Smart Soundbar

Hoewel Arc zelf al krachtig bioscoopgeluid produceert, wordt door het aansluiten van Sonos Sub en twee One SL-surroundspeakers een geluidsbeleving gecreëerd die nóg meeslepender is. Arc vervangt Playbar en Playbase in het assortiment van Sonos, en is vanaf 10 juni wereldwijd verkrijgbaar voor €899 op sonos.com en deelnemende dealers. Klanten kunnen vanaf vandaag exclusief reserveren.

De nieuwe Sonos-app

Vanaf 8 juni kunnen Sonos-klanten de nieuwe Sonos-app downloaden. Het geüpgradede softwareplatform stuurt de nieuwe generatie producten en belevingen aan. Deze nieuwe generatie producten werken alleen in combinatie met de nieuwe app.

De nieuwe app biedt ondersteuning voor audiotechnologieën met een hogere resolutie – zoals blijkt uit de Dolby Atmos-beleving op Arc – evenals verbeterde beveiliging en verbeterd design voor nog meer gebruiksgemak. Updates aan de gebruikersinterface maken het nog makkelijker om content te zoeken, het geluid te bedienen en de beleving te personaliseren met nieuwe functies, te beginnen met opgeslagen gegroepeerde kamers.

Klanten kunnen de nieuwe app downloaden en hun systeem probleemloos omzetten naar het nieuwe platform. Alle favorieten, diensten en instellingen blijven bewaard.

Home Cinema Next Level met de Sonos Arc Premium Smart Soundbar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Een eerbetoon aan Olympisch erfgoed: de nieuwe Lacoste Olympic Heritage Collectie

Lacoste brengt een levendig eerbetoon aan het Olympisch erfgoed met de onthulling van de nieuwe capsule collectie 'Olympic Heritage'

Nike x Hyperice: Innovatieve technologie voor training en herstel

Nike en Hyperice hebben de handen ineengeslagen om de training en het herstel van sporters naar een hoger niveau te tillen. Deze samenwerking heeft...

Roger Dubuis en Lamborghini: Een explosie van groen in de nieuwe flyback chronograaf

Roger Dubuis is al jaren nauw verbonden met de racewereld. Net als het Italiaanse sportwagenmerk Lamborghini wordt het horlogehuis gedreven door superieure techniek