Deze week waren wij uitgenodigd aanwezig te zijn in de Duke of Tokyo in Amsterdam voor de presentatie van de nieuwe Casio Vintage Collection. In de mode, muziek en het straatbeeld zijn ze terug van nooit weggeweest: de jaren tachtig. De tijd van fantastische, met synthesizersound doordrenkte hits, maar ook van het wereldberoemde stalen Casio-horloge met zijn digitale display. 

Toentertijd revolutionair! Nu introduceert Casio de nieuwe vintage collection. Waarmee jij je – dankzij zijn retrolook – in 2019 net zo cool, als future proof toen waant.Het horloge is verkrijgbaar in verschillende goud-, zilver en zwartkleurige varianten. De edelstalen band – een klassieker voor horloges – is hard, duurzaam en elegant.

Dankzij de elektrische weergave kun je ook in de kroeg de tijd aflezen. De Casio horloges zijn uitgerust met alle opties die we van deze modellen gewend zijn: een stopwatch, alarm, automatische kalender en spatwaterdichtheid. Of het nu je go-to uurwerk is of een leuk klokje om mee te shinen in de stad: de horloges uit de nieuwe Casio Vintage Collection  zijn cool, sterk én hebben een aantrekkelijk prijskaartje.

<