Geniet altijd en overal van schoon water, wat je ook doet. Backpacken, kamperen, onderweg of op kantoor. Met een isoleerfles van Mizu voorzien van een ingebouwd Mizu 360 Everyday- en Adventure filter heb je altijd schoon water. Deze Mizu 360 filters maken gebruik van een high performance en industry leading Nanotechnology.

Het filter zelf wordt door een gespecialiseerd Fins bedrijf gemaakt dat deze tech o.a. voor NASA heeft ontwikkeld. De filters werken door een unieke combinatie van mechanische en elektro kinetische absorptie. Zo heeft elke gram van dit filtermateriaal een oppervlakte van 500 m2 en heeft het membraan een elektrische lading (‘charge’) waardoor zelfs de kleinste pathogene vervuilers als bacteriën, virussen, medicijnresten en zware metalen significant worden verwijderd uit het water. Deze blijven door het ladingsverschil “plakken” in het filter.

  • Het Everyday filter is geschikt voor alle leidingwater dat je liever niet zo uit de kraan drinkt vanwege hygiëne of slechte zuivering / toevoeging chloor etc. Ideaal voor op reis en het bijvullen van je fles in hotels, tankstations, luchthavens etc.
  • Het Adventure filter is geschikt voor alle water op reis, inclusief dat van rivieren en meren. Haalt 99,99% van schadelijke pathogene vervuilers uit het water.
Adventure & Everyday filter

De filters werken simpelweg door het water er doorheen te zuigen en dankzij de elektro kinetische absorptie behouden ze een zeer goede Flow Rate ten opzichte van andere filters. Elke slok water die je neemt is veilig en vrij van elke bijsmaak, zelfs met gechloreerd kraanwater. Gemiddeld kan een filter 150 liter water zuiveren, oftewel zo’n 300 plastic wegwerp flesjes met bronwater besparen. Als de filter eenmaal verzadigd raakt met troep gaat de Flow Rate omlaag en is het tijd voor een nieuwe filter welke los besteld kunnen worden.

Dankzij het 360 Straw-Lid zijn de filters te combineren met elke “wide opening” Mizu fles uit de collectie. De M9 single-wall of V5, V7, V12 insulated bottles. Hierdoor hoef je dus geen aparte filtratie kit voor op reis aan te schaffen en heb je met 1 type fles een zeer compacte alles-in-één oplossing water- of insulated fles.

Winkeladvies prijzen:

  • M9 Starter Kit (M9 fles, 360 Straw Lid en Everyday Filter) – 46,95
  • V7 Starter Kit  (V7 insulated, Straw Lid en Everyday filter) – 59,95
  • Everyday Filter los per stuk – 13,95
  • Adventure Purifier los per stuk – 27,95
  • 360 Straw-Lid / Adaptor los per stuk – 15,95
  • M9 isoleerfles met Straw-Lid los per stuk – 34,95

 

<