Olight heeft een zaklamp op de markt gebracht, ter grootte van een wijsvinger met een reikwijdte van 135 meter; de Olight S2R II Baton. Dankzij de TIR lens geeft de lamp een buitengewoon strakke lichtbundel en superscherp beeld. De S2R is shockproof waardoor je hem probleemloos een keer vanaf tafelhoogte kunt laten vallen.

De Olight S2R II Baton heeft vijf lichtstanden, variërend van 0,5 tot 1150 lumen. De fade-in fade-out dimfunctie bij de hoge lichtstanden voorkomt dat je wordt verblind als je de lamp aanzet. Een driekleurige LED-indicator (groen, oranje, rood) in de schakelaar geeft aan hoeveel energie de accu nog heeft in de desbetreffende lichtstand. De maximale brandduur is 60 dagen.

Waterdicht

Opladen gaat heel eenvoudig dankzij de magnetische oplader: je klikt hem op de achterkant en het laden kan beginnen. De platte USB laadkabel met LED indicator is compatible met andere Olight-modellen. Dankzij de magneet aan de achterkant kun je de zaklamp ook handsfree gebruiken.

Met de riemclip kun je de zaklamp aan je riem of tas bevestigen, maar je kunt hem ook gemakkelijk in je broekzak meenemen. De behuizing is van geanodiseerd aluminium dat beschermt tegen krassen of stoten, de innovatieve textuur geeft een uitstekende grip. Omdat deze zaklamp waterdicht is volgens de IPX8-norm, kan hij gewoon een tijdje in het water liggen zonder stuk te gaan.

De adviesprijs is van de Olight S2R II Baton is € 84,95

NAAR DE SHOP

<