The North Face brengt een ode aan de tegendraadse snowboard-cultuur van de nineties en introduceert zijn ’94 Rage-collectie: De nieuwe collectie beweegt zich moeiteloos van de sneeuw naar de steden brengt de passie en fenomenale prestaties terug uit wat een epische tijd was voor de snowboardsport.

De opvallende kleuren en opvallende graphics die centraal stonden in de scene zijn terug van weggeweest en gecombineerd met de moderne, baanbrekende technologieën van The North Face. Het resultaat? Een retro-collectie die helemaal van deze tijd is. Met een reeks kenmerkende silhouetten en accessoires blikt de ’94 Rage-collectie terug op vervlogen tijden op de/en off piste. De relaxte fit en uitbundige kleuren steken net zo fel af tegen het grijs van de stad als het felle wit van verse pow.

Opvallende items uit de collectie zijn onder andere de ’94 Rage Waterproof Synthetic Insulated Jacket en de ’94 Rage Classic Fleece Pullover. Elk kledingstuk biedt de perfecte balans tussen comfort, stijl en bescherming tegen alle weersomstandigheden. Het ’92 Rage ‘em-heuptasje maakt de collectie compleet – een herinnering aan de gloriedagen in steezy-stijl.

De collectie is vanaf 4 september beschikbaar via www.thenorthface.nl en geselecteerde The North Face-winkels.

<